knihovnaKnihovna - tvůj spolehlivý zdroj informací

Skripta

Skripta si můžeš půjčit ve studovně v suterénu budovy A nebo koupit v prodejně skript v suterénu budovy Q. Prodejní dobu, seznam titulů, jejich ceny a to, zda nejsou vyprodaná, najdeš na webech Vydavatelství. Pro urychlení prodeje (každý nerad stojí ve frontě) si prosím připrav seznam s názvy a jmény autorů požadovaných skript. Jednou za čas se dá také dobře pořídit na celouniverzitní burze učebnic pořádané SKAS MENDELU. Dále můžeš pozorovat nástěnku v UIS, kde se objevují nejrůznější nabídky na prodej knih od starších studentů, anebo hned několik stránek na Facebooku vytvořených přímo za tímto účelem.

Informační centrum a Ústřední knihovna (ICUK)

Jsou místem, kde můžeš studovat, pracovat na společných úkolech a projektech, kopírovat, tisknout, skenovat nebo se jen připojit k síti. Vstup do všech prostor je volný. K dispozici máš knihy ve volném výběru a studijní místa. Ale půjčit si knihu domů můžeš až po registraci. Aktivní studenti vyřídí registraci on-line v záložce Můj účet v katalogu, je zdarma.
Výpůjčními místy jsou:

Informace o všech skriptech, knihách a časopisech, které jsou na MENDELU, najdeš v online katalogu.
 
Knihovna poskytuje online poradenství - neváhej se s dotazy obrátit na knihovna@mendelu.cz.
Všechny důležité informace, přístup do elektronických informačních zdrojů, souborný katalog, otevírací dobu a kontakty najdeš na webových stránkách. Nebo si přijď popovídat na Facebook knihovny.